Moram priznati da je cijena za ovaj Conquest dobra, ali da smanjuje cijenu za 4tkn, mi je malo čudno… ukoliko ste vbi postavili svoju ponudu OK, ali ako je on odmah “ispalio” 4tkn popusta, pripazite… ne kažem da bi išta negativno trebalo biti iza toga, mozda covjeku samo trebaju hitno novci. Odvezite ga u Renault i provjerite kilometražu… ako je točna, 86tkn je fer cijena (mislim da je novi stajao nekih 155 tkn), dakle nekih 45% pada vrijednosti. Pozdrav
182 tkn je bio tek kad je izašao, ako se ne varam. na kraju karijere, 1.6 je bio na akciji za 139900, a 1.9 dci na nekih 155 tkn.
Ali nije ni važno, auto izgleda OK i ako vam prodavač izlazi ususret samo radi puta i prijepisa, to je 100% OK. Iako stoji da ima servisnu, pregledajte auto ispod detaljno, ali ponavljam ako je kao na slici, prst gore!
Evo u subotu idem po auto, nadam se da će biti sve uredu sa njim ( vodim ga u renault servis na pregled ),pa me zanima na autu su gume 215/55/R17 kako navedene gume nisu jeftine koju najnižu moguću dimenziju mogu staviti.
Evo u subotu idem po auto, nadam se da će biti sve uredu sa njim ( vodim ga u renault servis na pregled ),pa me zanima na autu su gume 215/55/R17 kako navedene gume nisu jeftine koju najnižu moguću dimenziju mogu staviti.
Pogledajte dimenziju naplatka (širinu), pa javite, jer o tome ovisi dimenzija guma.
Auto je kupljeno jučer, pregledano u ovlaštenom servisu u Vrbovcu, na dijagnostici sve uredu, prednji i zadnji trap ok, na hladno pali iz prve i nema tragova ulja (motor suh ). Na povratku za Split vrlo zadovoljan potrošnjom trošija je 6,4 L prosjek je bio 122 km/h
Auto je kupljeno jučer, pregledano u ovlaštenom servisu u Vrbovcu, na dijagnostici sve uredu, prednji i zadnji trap ok, na hladno pali iz prve i nema tragova ulja (motor suh ). Na povratku za Split vrlo zadovoljan potrošnjom trošija je 6,4 L prosjek je bio 122 km/h
D li je to prosjecna potrosnja po BCu, ili ste je racunali po principu “nasuti pun rezervar i po dolasku na cil dosuti do punog… Pa izracunati potrosnju…” BC obicno malo laze… Moje skromno misljenje je da bih taj auto trebao bar za 1l goriva na 100km da trosi s obzirom na prosjecnih 122km/h…
Nisam ga još punia do vrha, računato je po računalu.
Kad ga napunim vidit ćemo koliko odstupa, moj stari scenic 2,0 benzinac odstupalo bi do 0,2 l ovisno o pumpi na kojoj punim
Čestitam na kupovini i želim puno prijeđenih kilometara (bez problema)... btw, te dimenzije 16” i 17” guma nisu jeftine tj.- nisu standardni tip guma kao npr 205/55 r 16 ili 225/45 r 17 pa su malo skuplje, ali nije to sad ni vazno, jel tako? LP