forgot password?

Pomoć u vezi prometne nesreće
Posted: 28 May 2012 07:12 PM   [ Ignore ]  
Auto škola
Rank
Total Posts:  2
Joined  2012-05-28

Postovani,

imam jedan problem pa ako moze pomoc. Sudjelovao sam u prometnoj nesreći na krizanju Ujeviceve i Giglove na kneziji. I sada policija je dosla i rekla da nisam kriv, tj. da sam imao prednost, ali su me zvali danas i rekli da sam ipak odgovoran. Problem je sto sam ja isao po glavnoj cesti i gospoda koja me udarila mi je prvo rekla da je kriva, a poslije kada je obavila neke pozive i vidjela polozaje auta u kojima su se auti nasli poslije nesrece pocela je govoriti da sam ja isao van sa nekog parkinga koji je odmah do krizanja (staviti cu sliku da se vidi). Pa vidite u cemu je problem sada. Ako moze pomozite jer ne zelim biti nepravilno optuzen ako nisam kriv.

http://img337.imageshack.us/img337/4959/slika.gif

I da, policija mi je prvo rekla da nisam kriv u niti jednom slucaju, znaci i da sam isao sa tog parkinga da sam se vec ukljucio u promet te da je ona dužna propustiti sva vozila koja se krecu cestom s prednoscu prolaska. Pa sada vidite zasto sam ostao u cudu kada su me danas nazvali i rekli da sam ja odgovoran..

Unaprijed hvala na pomoci

Profile

Posted: 29 June 2012 12:12 PM   [ Ignore ]   [ # 1 ]  
Auto škola
Rank
Total Posts:  2
Joined  2012-05-28

Update!

Policija mi je danas poslala 1000 kuna kaznu gdje su napisali da sam ja kriv za prometnu nesrecu..
Policajac je znaci prije, tj. na licu mjesta rekao da ja nisam kriv i to je rekao da nisam kriv u niti jednom slucaju, a u kazni pise da sam nedvojbeno kriv.
Ja neznam sada tko je njemu nesto platio ili je imao neko duhovno prosvjetljenje.. uglavnom samo sam mislio tu napisati ako je netko imao slicnu situaciju ili moze nekako pomoci iako mislim da je za to kasno sada. Uloziti cu zalbu nekakvu sigurno, ali mi je receno da na sudu skoro uvijek uzimaju ono sto pise u policijskom zapisniku

Profile