živorad - 23 July 2012 03:04 PM
kilometražu samo sa servisnom knjižicom ovlašćenog servisa. ako to nema, ne možeš znati koliko je prešao.
Mislim da servisna knjižica znači samo ako ju možeš provjeriti kod generalnog zastupnika što bi morao moći. Moj frend kupovao tako auto nedavno i ja mu to kažem kada je naišao na jedan super primjerak i ponuda je bila ovakva. Rekao je vlasniku da ako može fotokopirati servisnu i poslati je u matičnu kuću na pregled te ako prođe pregled, platiti će 200 eura dodatna na cijenu. lik je kleo u sve u svašta da je auto ispravan i lijepo mu ovaj kaže, gle, samo 1 dan traje provjera, ja ću poslati, uostalom idemo skupa tamo, dati ćemo servisnu knjižicu na pregled i ako prolazi dajem 200 eura.
Od 20 automobila koje je htio kupiti niti jedan mu nije na to htio pristati. Jedini koji je na to pristao je bio neki stari čiča od kojega je na kraju i kupio auto. Sapienti sat. Po mojem jedini ispravan način jer znaš što si kupio. Da više ljudi tako postupa ne bi se više govorilo o kupovanju mačka u vreći. Iako ... moram i to reći, poznannik je tako u Njemačkoj kupio auto sa skinutom kilometražom u ovlaštenom servisu ...