forgot password?

SAAB 9.3 1.9 TTiD 110 KW
Posted: 18 July 2012 12:02 PM   [ Ignore ]  
Stara škola
RankRankRankRank
Total Posts:  304
Joined  2010-10-31

Doktore,

Vezano za predmetno auto/motor - da li je to Fiatov M-Jet motor, jednak onima koji su se ugrađivali u Opele?
Sto mislite o tom motoru? naime, u ovom modelu je godište 2008.

Unaprijed hvala, Marko

Profile

Posted: 19 July 2012 04:18 AM   [ Ignore ]   [ # 1 ]  
Profesionalni vozač
RankRankRankRankRank
Total Posts:  437
Joined  2011-07-25

jeste, isti je,to možeš lako na netu da istražiš, ti 1,9 su isti u opelu, fiatu(alfi/lancia-i i saabu

Profile

Posted: 19 July 2012 08:16 PM   [ Ignore ]   [ # 2 ]  
Stara škola
RankRankRankRank
Total Posts:  304
Joined  2010-10-31

Evo danas zvao 2 Opel servisa i kažu da oni ne mogu servisirati Saab-a. Koja je tu logika, pa to je isti motor-znam da ne mogu davati garanciju, ali to ni ne trazim! ili možda ipak nije? Molim doktora ili Administratora ili Droopy-a da daju svoj sud na ovu temu. Hvala, lp

Profile

Posted: 19 July 2012 08:21 PM   [ Ignore ]   [ # 3 ]  
Administrator
RankRankRankRankRank
Total Posts:  720
Joined  2010-01-05

A u biti, stvar je ovakva, ja, i droopy mozemo reci nesto osobno, iz svojeg iskustva ili svoje misljenje, ali jedino službeno mišljenje Autoportala je ono dr. Marušića koje ja postavim na forum kada ga dobijem. U pravilu ga postavim unutar sat vremena od kada ga primim, a to je prije nego se objavi na samom Autoportalu tako da ste uvijek u prednosti :D

Signature 

Pitanja za g. Marušića za rubriku Doktore pomozite ili rubriku Pravnik primamo isključivo na forumu. Za sve ostalo mozete se javiti na PVT.
Samo odgovori dr. Marušića koji su objavljeni od strane Administratora su službeni odgovori Autoportal.hr .

Profile

Posted: 06 August 2012 01:45 PM   [ Ignore ]   [ # 4 ]  
Mladi vozač
RankRank
Total Posts:  80
Joined  2011-05-18

Kad smo kod toga, još nisam dobio odgovor dr. Marušića na pitanje o garancijama.

Pozdrav!

Profile