forgot password?

Nepoznati problem kod golfa 5 tdi 1.9
Posted: 18 July 2012 09:52 PM   [ Ignore ]  
Auto škola
Rank
Total Posts:  1
Joined  2012-07-18

Pozdrav svim forumašima iz Supetra od bračanina koji vozi več šest godina golf 5 tdi 1.9 gool.
Imam nesvakidašnji problem s svojim golfom. Naime radi se o tome da pri davanju kontakta ne funkcionira mi kontrolna tabla i ne mogu ga upaliti. Napominjem da je auto uredno servisirano i da sam prvi vlasnik, da je prešao nešto manje od 120 000 km , da je akumulator nov (tri mjeseca),da mi ostale funkcije , štose tiče uredno funkcioniraju(svjetla, truba, brisači, upaljač, podizači stakala…). Vodio sam ga kod ovlaštenog servisera koji mi nije pronašao nikakav kvar (jer ,normalno, kad je auto došlo u ovlašteni servis proradio)te sam ga preuzeo ispravnog.Zatim sam ga vozio (sve uredno)jedno jutro,međutim, poslije podne sam ga htio upaliti ali opet isti problem koji sam već napisao. Opet sam nazvao servis… pa da sad ne duljim molio bi netko tko je imao istih ili sličnih problema da mi da savjet šta da radim.
Unaprijed hvala

Profile

Posted: 18 July 2012 09:54 PM   [ Ignore ]   [ # 1 ]  
Administrator
RankRankRankRankRank
Total Posts:  720
Joined  2010-01-05

hm, mozda ti je neki osigurač labav? meni se to dogodilo, iz nekog razloga je bio napola uguran i kada mi je auto bio naheren nalijevo, gubio je kontakt. Sasvim slučajno smo otkrili ... inače kod mene je bio problem sa brisačima.
Samo nagađam, možda sam rekao glupost :D ako postaviš pitanje u “pitajte uredništvo” možda ti odgovori dr. Marušić ili netko od naših vrlih članova. Imamo dosta stručnjaka ovdje.

Signature 

Pitanja za g. Marušića za rubriku Doktore pomozite ili rubriku Pravnik primamo isključivo na forumu. Za sve ostalo mozete se javiti na PVT.
Samo odgovori dr. Marušića koji su objavljeni od strane Administratora su službeni odgovori Autoportal.hr .

Profile

‹‹ Pozdrav svima!      pozdrav !!! ››