forgot password?

O.CT TUNING
Posted: 27 July 2010 05:31 PM   [ Ignore ]  
Auto škola
Rank
Total Posts:  4
Joined  2010-07-24

Evo jedan odlican sajt za sve tuning fanove.

http://www.oct-ipro.com/

Profile

Posted: 10 October 2010 11:03 AM   [ Ignore ]   [ # 1 ]  
Auto škola
Rank
Total Posts:  44
Joined  2010-06-02

Još malo pa će početi WCC spike :D
gledao sam malo taj show i vidim da u europi teško da netko može pratiti taj ritam što oni imaju ... ili kvalitetu. Jedino sto ne mogu skuziti, da li oni ista rade na mehanici, ili ga smao uljepšaju a mašinu tko šljivi.

Profile

Posted: 09 December 2010 02:30 PM   [ Ignore ]   [ # 2 ]  
Moderator
RankRankRankRankRank
Total Posts:  473
Joined  2010-06-08
Crnaovca - 10 October 2010 11:03 AM

Još malo pa će početi WCC spike :D
gledao sam malo taj show i vidim da u europi teško da netko može pratiti taj ritam što oni imaju ... ili kvalitetu. Jedino sto ne mogu skuziti, da li oni ista rade na mehanici, ili ga smao uljepšaju a mašinu tko šljivi.

eto, ako niste znali WCC ima i podruznicu u europi, tocnije u berlinu.. no mislim da taj projekt nije bas bio najuspjesniji pa sad trebe bolju lokaciju..
http://www.wcc-europe.com

Profile

Posted: 13 August 2012 05:15 AM   [ Ignore ]   [ # 3 ]  
Profesionalni vozač
RankRankRankRankRank
Total Posts:  437
Joined  2011-07-25

mislim da je farbanje kola u odvratne drečave boje i svakakvo šaranje apsolutna katastrofa. ‘glupe’ boje su ‘dozvoljene’ samo kod automobila koji deluju simpatično i neozbiljno (nova buba, fiat 500) a kod ostalih prosto izgleda odvratno. postoje izuzeci kod nekih sportskih kola gde te radioaktivne boje deluju ok, ali i dalje su ‘normalne’ boje bolje. o body kitovima da ne pričam. najbolja je kombinacija da auto izgleda neutralno i civilizovano a da performansama i šasijom pokaže šta treba tamo gde treba.

Profile

Posted: 13 August 2012 07:10 AM   [ Ignore ]   [ # 4 ]  
Administrator
RankRankRankRankRank
Total Posts:  720
Joined  2010-01-05

neznam baš, meni oni yugići koji imaju podignut stražnji kraj da izgledaju “nagnuto” i “sportski” na kraju od silne seljačije ispadaju čak i simpatični ...

Signature 

Pitanja za g. Marušića za rubriku Doktore pomozite ili rubriku Pravnik primamo isključivo na forumu. Za sve ostalo mozete se javiti na PVT.
Samo odgovori dr. Marušića koji su objavljeni od strane Administratora su službeni odgovori Autoportal.hr .

Profile

Posted: 13 August 2012 08:46 AM   [ Ignore ]   [ # 5 ]  
Moderator
RankRankRankRankRank
Total Posts:  473
Joined  2010-06-08
MeanMachine - 13 August 2012 07:10 AM

neznam baš, meni oni yugići koji imaju podignut stražnji kraj da izgledaju “nagnuto” i “sportski” na kraju od silne seljačije ispadaju čak i simpatični ...

ja bi rekao da i yugic ide u kategoriju bube wink

Profile

Posted: 06 September 2012 03:47 AM   [ Ignore ]   [ # 6 ]  
Profesionalni vozač
RankRankRankRankRank
Total Posts:  437
Joined  2011-07-25

ne ide jer je kategorija ‘smipatičnih i smešnih’ vezana za okrugla mala vozila smile

Profile

mr. ››