30.5.2011. Autor: Kristian Sikavićev

BRIONI PULA - PRVI TECTYL CENTAR ZA GOSPODARSKA VOZILA

Zaštita od hrđanja, odnosno korodiranja, podjednako je važna za dugovječnost i pouzdanost vitalnih dijelova motornih vozila, kao i za alate, mehanizme i strojeve, u servisima, industriji i gospodarstvu


Tvrtka Brioni d.d. iz Pule, u suradnji sa zagrebačkom tvrtkom Val-Int Maziva d.o.o., ovlaštenim distributerom Valvoline-a za Hrvatsku, u Puli je otvorila prvi Tectyl centar za antikorozivnu zaštitu gospodarskih vozila. Takva su vozila, zbog otežanih uvjeta korištenja i godišnje kilometraže, dodatno izložena te podložna stvaranju korozije.


Tectyl centar za antikorozivnu zaštitu gospodarskih vozila otvoren je u Puli

- Kod gospodarskih vozila ne može se govoriti o višegodišnjoj antikorozivnoj zaštiti, kao kod osobnih, te je nužna dodatna i kontinuirana zaštita, kako bi se osigurala njihova tehnička ispravnost i dugovječnost, naglasio je na početku prezentacije Ante Kvasina, direktor tvrtke Brioni. U centru je dostupna potpuna usluga pranja, čišćenja i pripreme podvozja te odgovarajuća zaštita. Posjetitelji su se i sami mogli okušati u postupku zaštite.

Zaštita od hrđanja, odnosno korodiranja, podjednako je važna za dugovječnost i pouzdanost vitalnih dijelova motornih vozila, kao i za alate, mehanizme i strojeve, u servisima, industriji i gospodarstvu. Zbog toga stručnjaci Valvoline-a već osam desetljeća razvijaju i usavršavaju tehnologiju antikorozivne zaštite, za sve vrste korištenja, koja je ugrađena u vrhunske proizvode Tectyl. Njihova je kvaliteta dokazana u najzahtjevnijim proizvodima i namjenama te najtežim radnim uvjetima.Korištenje proizvoda Tectyl jamči poboljšanje svojstva i dulji vijek svakom proizvodu, posebice ako se koristi u uvjetima povećanog udjela vlage te utjecaja agresivnih tvari. Vrijednost proizvoda Tectyl je u prilagodbi specifičnim uvjetima korištenja svakog tehnološkog dijela i sklopa te uvjerljivim svojstvima posebno razvijenim za svaku namjenu, od industrije i servisa, do standardnih postupaka održavanja. Dodatne informacije dostupne su Vam kod ovlaštenog Tectyl partnera:

Brioni d.d.
Šijanska cesta 4,
52100 Pula
T: 00385 52 535 155
brioni@brioni.hr

Mazda


Gulf

Tembo