23.10.2019. Autor: Roberto Baždo

Nova Honda Jazz od sada vozi drugačije, samo putem ekologije

Japanci okreću novu stranicu, popularni mali 'glazbenik' najavljuje zaokret i najedzu hibrida...

Predstavljena nova generacija majstora praktičnosti iz Japana kao standard ima hibridnu tehnologiju s dva motora

Honda je predstavila potpuno novi Jazz, koji je prvi put opremljen naprednom hibridnom pogonskom tehnologijom s dva motora. Nova generacija popularnog hatchbacka u B segmentu temelji se na udobnosti i prostorom koji je najveći u klasi. Jazz je uvijek bio poznat po izuzetnoj voznoj dinamici i „naprednoj tehnologiji i sigurnosnim značajkama“.

Novi Jazz definitivno potvrđuje smjer popularnog proizvođača koji do 2022. najavljuje potpuni prelazak na alternativne pogone.


Jazz sljedeće generacije bit će prvi model u europskoj liniji Honde, koji će nositi novu oznaku pogonskog sklopa „e: HEV“. Dakle, gledamo u prvi primjer marke "Honda e: Technology" koji će se pojaviti na svim budućim elektrificiranim vozilima.

Izvanredne hibridne performanse: e: HEV
Po prvi puta u Europi Jazz će biti dostupan samo s naprednim hibridnim pogonskim motorom s dva motora koji pruža izvanredan spoj snažnih, izraženih voznih performansi i impresivne uštede goriva. Sustav je novorazvijen za Jazz i kao takav će se zasigurno odlično snaći u malom multipraktiku.

Mazda


Gulf

Tembo