15.4.2011. Autor: Kristian Sikavićev

TRULY ONE, TRUSTY ONE I TALKY ONE: BLUETOOTH UREĐAJI ZA AUTOMOBIL

Tvrtka Movens predstavila je uređaje marke Novero, vodeće uređaje na bazi bluetootha


Novero Truly One – univerzalni bluetooth automobilski kit

Tvrtka Movens d.o.o. poznata je po tome što je na naše tržište praktički uvela i popularizirala HTC uređaje, a trenutačno je specijalizirana za telekomunikacije, razvoj, implementaciju i održavanje mobilnih rješenja. Ovlašteni je distributer i serviser za Palm, Toshibu, General Mobile, Novero i Sonim uređaje te opremu za područje Republike Hrvatske. Movens je osnovan 2006. godine., a više dodatnih informacija potražite na www.movens.com.hr. Tvrtka Movens ovaj je tjedan održala prezentaciju proizvoda marke Novero.


Novero Trusty One - univerzalni bluetooth

Tvrtka Novero izrađuje komunikacijska rješenja, koja kombiniraju izvanrednu kvalitetu s vodećim tehnologijama. Snalažljivost, individualnost i kvalitetan dizajn karakteriziraju njihove mobilne lifestyle proizvode. Nakon uspješnog odcjepljenja od Nokijinog odjela za automobilsku industriju u 2008. godini, tim stručnjaka je koristeći svoju kreativnost i iskustvo na razvoju i proizvodnji u Njemačkoj počeo izrađivati novu klasu bežičnih proizvoda za automobilsku industriju i krajnjeg potrošača.


OEM rješenja za automobilsku industriju - Novero surađuje s brandovima Audi, Bentley, BMW, Ford (Europa), Jaguar, Land Rover, Mercedes-Benz, Volkswagen i Nokija

Portfelj proizvoda trenutačno obuhvaća dvije tehnološke grupe, kao što slušalice Victoria u obliku nakita i moderne Bluetooth multimedijske proizvode (Truly One, Trusty One i Talky One), te Bluetooth OEM rješenja za automobilsku industriju. Novero među svojim klijentima ima brandove poput Audija, Bentleya, BMW-a, Forda (Europa), Jaguara, Land Rovera, Mercedes-Benza, Volkswagena i Nokije. Tvrtka trenutačno zapošljava oko 425 djelatnika u Europi, Sjevernoj Americi i Aziji. Sjedište Novera je u Düsseldorfu, Njemačka (www.novero.com).


Novero bluetooth stereo slušalice koje se mogu sklopiti i staviti u džep

Novero TheTrustyOne je univerzalni bluetooth dizajniran kako bi služio kao dodatak mobilnom telefonu unutar automobila, kako biste njime jednostavnije upravljali. TheTrustyOne pruža različite mogućnosti, koje de zadovoljiti mnoge razne korisničke potrebe. Nakon brzog i jednostavnog postavljanja, lagano je uspostavljati dolazne i odlazne handsfree pozive i puštati svoju omiljenu glazbu bilo s vašeg telefona bilo s playera. TheTrulyOne je univerzalni bluetooth automobilski kit dizajniran kako bi služio kao dodatak mobilnom telefonu unutar automobila, kako biste njime jednostavnije upravljali. Novero TheTrulyOne pruža različite mogućnosti, koje će zadovoljiti mnoge razne korisničke potrebe. Nakon brzog i jednostavnog postavljanja, lagano je uspostavljati dolazne i odlazne handsfree pozive i puštati svoju omiljenu glazbu bilo s vašeg telefona bilo s playera.

Davor Kindy

Mazda


Gulf

Tembo