18.4.2019. Autor: Promo

U Zagrebu spektakularno predstavljen Volkswagen T-Cross

U Tvornici kulture, uz bogat program, otkriven atraktivan i funkcionalan SUV na bazi Pola, koji je s bogatom opremom, dostupan već od 128.868 kn. Je li četvrti SUV iz Wolfsburga za nas 'najpogođeniji'?

Nakon svjetske premijere u Amsterdamu, Šangaju i Sao Paulu, Volkswagen T-Cross službeno je stigao i u Hrvatsku. 

Novi član SUV obitelji marke Volkswagen predstavljen je jučer u Tvornici Kulture u Zagrebu, pred velikim brojem predstavnika medija, partnera i prijatelja marke Volkswagen. 

Tako, pored Touarega, Tiguana i T-Roca stiže T-Cross, SUV niže klase (B-segmenta). Novopridošli T-Cross je praktičan, intuitivan, siguran i cool, a svaki od ovih navoda savršeno ga opisuje. 

No on je ipak i više od toga, on je svestran, fleksibilan, pouzdan i spreman na sve izazove. T-Crossom nema mjesta za rutinu, a konvencije možete vrlo brzo ostaviti iza sebe.


Svestrani T-Cross upotpunjuje program SUV vozila marke Volkswagen. Dužinom od 4,11 metara i visinom od 1,58 metara T-Cross je urbani crossover koji u svojoj klasi postavlja mjerila na različite načine. 

Čak će i osnovna verzija ispuniti gotovo svaku želju u pogledu upotrebljivosti, sigurnosti i povezivosti. K tomu je dostupno mnoštvo mogućnosti kombiniranja i oblikovanja koje omogućuju dodatnu individualizaciju. 

Digitalni cockpit, savršena povezivost i serijski sustavi potpore iz viših klasa vozila. Novi T-Cross i službeno je krenuo u prodaju s cijenom već od 128.868 kn. Na početku prodaje: limitiran posebni model  '1st Edition'.