Novosti

AUDI QUATTRO CONCEPT PREDSTAVLJEN U PARIZU

Na autosalonu u Parizu premijerno predstavljen Audi quattro concept vrhunsko je podsjećanje na ne tako daleku 1980. godinu kada je rođen model automobila Audi quattro...

OTROVAN ŠKORPIONSKI UBOD SPREMAN ZA PARIZ

Abarth će na Salonu automobila u Parizu (2.-17. listopad 2010.) predstaviti svoje top modele - Abarth Punto Evo, Abarth 500 i Abarth 500C

BESPLATNI PREGLED ZA RENAULT VOZILA

Renault u svojoj ovlaštenoj prodajno-servisnoj mreži u Hrvatskoj organizira za sve vlasnike Renault vozila besplatni pregled voziila 2. listopada 2010.godine.

JAGUAR C-X75 SUPERAUTOMOBIL POKAZAN U PARIZU

Na otvorenju ovogodišnjeg autosalona u Parizu mnogi su se okupili kako bi vidjeli na Jaguarovom štandu novi super automobil pod imenom Jaguar C-X75.

VOLVO 1,6 GTDi TURBO BENZINSKI MOTOR U DETALJE

Volvo je proširio ponudu pogonskih motora s T3 i T4 izvedbama novog 1,6-litarskog četverocilindarskog benzinca, opremljenog posljednjom generacijom sustava s izravnim ubrizgavanjem i turbopunjačem

PEUGEOT NA SALONU AUTOMOBILA U PARIZU

Francuski proizvođač automobila Peugeot pripremio je za ovogodišnji salon automobila u Parizu tri svjetske premijere

MAHINDRA PREUZELA SSANGYONG

Mahindra & Mahindra, najveći indijski proizvođač komercijalnih i SUV vozila svoju poziciju svjetskog proizvođača automobila dodatno učvršćuje aktualnim preuzimanjem korejskog proizvođača automobila Ssangyong.

MOTORNA ULJA VALVOLINE U NOVOM PAKIRANJU!

Velika novost u ponudi vrhunskih motornih ulja Valvoline je atraktivno i ergonomično pakiranje premium motornih ulja, u koje je utkano 140 godina neprestanog razvoja.

MERCEDES S 250 CDI BLUE EFFICIENCY

Mercedes-Benz je predstavio zanimljivu verziju S-klase šeste generacije, koja se proizvodi od jeseni 2005.

HYUNDAI IMA NAJBRŽI RAST VRIJEDNOSTI MARKE

Hyundai Motor Company, najbrže rastuća marka u autoindustriji, u 2010. godini zabilježila je i najveći rast vrijednosti, veći za čak 9,3% u odnosu na godinu prije.